Povijest

Povijesni razvoj

Njemačko - hrvatska tvrtka SPIL osnovana je 2002. godine u Antunovcu kraj Osijeka. Proizvodno-skladišni prostor veličine 850 m2 lociran je u središtu Antunovca, na glavnoj prometnici koja Antunovac povezuje s Osijekom, ali i sa susjednom Vojvodinom te oko sedamdeset kilometara udaljenom Bosnom i Hercegovinom.

Djelatnost tvrtke

Osnovna djelatnost tvrtke koncentrirana je na proizvodnju i plasman proizvoda nužnih za cjelovitu ortopedsku opskrbu pacijenata: ortopedske obuće za dijabetičare i reumatičare, dječje ortopedske obuće, specijalne obuće za ortoze te uložaka za cipele i njihovih komponenata.Tržište nabave: u proizvodnji se koriste isključivo repromaterijali vrhunske kvalitete iz domaćih izvora te iz uvoza (Bauerfeind AG, Ruckgaber GmbH, Freudenberg GmbH).Distribuciju na domaćem i inozemnom tržištu preuzela je tvrtka "Bauerfeind" d.o.o., koja proizvode distribuira putem vlastite razgranate prodajne mreže i prodajne mreže Bauerfeind AG, mreže ljekarni te putem specijaliziranih trgovina obućom.

Fan Box

Filozofija

  • Našom ortopedskom obućom dugi niz godina zbrinjavamo veliki broj korisnika s teškim deformacijama stopala.
  • Dajemo savjete psihološke naravi i stručnim savjetima maksimalno pomažemo korisnicima bez obzira na težinu deformacija njihovih stopala.
  • Materijali u individualnoj izradi od velikog su značaja, jer našom vizijom konačnog izgleda ortopedskih modela, doprinosimo funkcionalnom, ali i vizualnom zadovoljstvu svih naših kupaca i korisnika.
  • Surađujemo isključivo s provjerenim i vrhunskim domaćim i svjetskim dobavljačima repromaterijala, uz kontrolu kvalitete svakog završenog proizvoda.
  • Bez obzira na posebnosti ortopedske individualne izrade, kao i na inovativnost neophodnu u proizvodnji udobne obuće, SPIL je naša zajednička vizija na putu ostvarenja ideje da uz maksimalnu kvalitetu, funkcionalnost i udobnost , ujedno izgradimo novi trend u svijetu obuće.
  • Maksimalno se trudimo u nove kolekcije ugraditi sva nova saznanja o kvaliteti i trajnosti naših proizvoda dobivena od naših vjernih korisnika i kupaca, ali isto tako i od strane našeg stručnog tima koji se sastoji od: ortopeda, tehnologa u proizvodnji i dizajnera.

  • Vizija male tvornice u Antunovcu s našim brendom obuće SPIL je biti moderna, feksibilna i inova- tivna tvrtka koja se kvalitetom proizvoda, suvremenim dizajnom i profesionalnim pristupom name- će kao vodeća tvrtka u proizvodnji ortopedske obuće u regiji. Ugovorenom suradnjom i prodajom naših modela obuće na inozemnim tržištima, dokazujemo opstojnost kvalitete i inovativnost naše, ali i drugih proizvodnih tvrtki iz Hrvatske.